En sevdiğiniz kadın ünlülerin servetleri: Bilin bakalım en zengini kim?

Ekranlarda izlediğiniz hatta bir çoğunuzun sevdiği isimlerin servetleri ne kadar diye merak ettiğinizin farkındayım. Bakalım ünlülerin servetleri ne kadarmış?

Hülya Avşar: Müzisyen & Oyuncu & TV Sunucusu – 90 Milyon $

Hem karakteriyle hem de başarılarıyla Türk halkının sevgisini kazanan ünlülerin başında elbette Hülya Avşar geliyor. Elini attığı her işin üstesinden gelen ve kariyerine sayısız ödül sığdıran ‘Avşar Kızı’, beyaz perdede olduğu kadar televizyon yapımlarında ve müzik alanında da başarılı. Elbette bu başarının ödülü olarak dudak uçuklatan bir servetin de sahibi.

Mobilya, kozmetik gibi birçok sektörde lider firmaların reklam yüzü olan güzel yıldız, ‘Bir Kadının Anatomisi’, ‘Salkım Hanım’ın Taneleri’ gibi unutulmaz filmlerde rol almıştı. ‘Yarası Saklım’ albümüyle de ses getiren Avşar’ın 90 milyon doların üzerinde serveti olduğu tahmin ediliyor. O Ses Türkiye yarışmasında jüri koltuğunda oturan güzel yıldızın yatırımları arasında lüks rezidanslar, köşkler ve villalar bulunuyor. Eski eşi Kaya Çilingiroğlu’ndan bir kızı olan güzel yıldız, mütevazı bir hayat sürdürmeyi tercih ediyor.

Meryem Uzerli: Oyuncu & Reklam Yıldızı – 10 Milyon $

Babası Türk, annesi Alman olan güzel yıldız hem göz alıcı güzelliğiyle hem de oyunculuk yeteneğiyle beyaz perdenin aranan isimlerinden biri olmayı başardı. Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Hürrem Sultan karakteriyle dünya çapında şöhrete ulaşan Meryem Uzerli, bu performansıyla birçok kez En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’ne de layık görüldü.

Güzellik ve kozmetik firmalarının reklam yüzü olan güzel oyuncu, Elle, Elidor, Marie Claire, InStyle gibi birçok markayla çalıştı. Altın Portakal Film Festivali’nden de ödülle dönen güzel yıldız başarılı kariyeriyle banka hesabını 10 milyon doların üzerine çıkardı. Yatırımlarını genellikle Almanya’da değerlendiren Uzerli, konut ve lüks araç yatırımlarının yanı sıra ticaret hayatına atılarak kafe & restoran zinciri de işletiyor.

Hande Erçel: Aktris – 8 Milyon $

Güzelliğiyle olduğu kadar oyunculuk konusundaki performansıyla da kendisini ispatlayan Hande Erçel, genç yaşına rağmen reyting rekorları kıran birçok yapımda başrol olmayı başardı. ‘Güneşin Kızları’, ‘Çılgın Dershane Üniversite’de’ gibi yapımlarla adından söz ettiren Erçel, son olarak Kerem Bürsin ile birlikte ‘Sen Çal Kapımı’ dizisinde rol alıyor.

Güzelliğiyle kozmetik firmalarının aranan reklam yüzü olan Hande Erçel, bu sayede 8 milyon doların üzerinde dudak uçuklatan bir servete sahip. Sosyal medyada 15 milyona yakın takipçisi olan güzel yıldız, lüks yaşantısı, spor arabaları ve lüks tatilleriyle para harcamaktan çekinmeyen biri olduğunu gösteriyor. Murat Dalkılıç ile ilişkisini sonlandıran Erçel’in, Kerem Bürsin ile aşk yaşadığı iddia ediliyor.

Hazal Kaya: Oyuncu – 5 Milyon $

Genç yaşta şöhretle tanışan ve birçok ünlü yapımda rol alan güzel oyuncu Hazal Kaya, Aşk-ı Memnu dizisinde ‘Nihal’ karakterine hayat vererek çıkış yakaladı. Devamında hem sinema filmlerinde hem de televizyon dizilerinde rol alan Hazal Kaya, ‘Bizim Hikaye’, ‘Adını Feriha Koydum’ gibi unutulmaz yapımlara imza attı.

Başarılı kariyerine 20’den fazla ödül sığdıran ve Marie Claire gibi dergilerin kapak yüzü olan güzel sanatçı, GSM şirketleri, gıda ve kozmetik firmaları gibi birçok markayla reklam anlaşması imzaladı. Genç yaşında 5 milyon doların üzerinde bir gelire sahip olan Kaya, kendisi gibi oyuncu olan Ali Atay ile dünya evine girdi. Bu evlilikten Fikret Ali isminde nur topu gibi bir erkek çocuğuna sahip olan Kaya, astronomik servetini şık villalara ve gayrimenkul yatırımlarına harcıyor.

Serenay Sarıkaya: Model & Oyuncu – 8 Milyon $

Güzellik yarışmasında derece alarak sanat camiasına adım atan Serenay Sarıkaya, kariyer basamaklarını üçer beşer tırmanarak zirveye ulaşmayı başardı. Henüz genç yaşta olmasına rağmen oyunculuk konusunda inanılmaz başarılara imza atan güzel yıldız, Medcezir, Fi gibi reyting rekorları kıran dizilerde başrolü paylaştı. GQ, Elle gibi birçok magazin dergisinin kapak güzeli olan Sarıkaya, reklam yüzü olduğu firmalardan da milyon dolarlık ücretler talep ediyor.

Altın Kelebek Ödülleri’nin adeta demirbaşı haline gelen Sarıkaya, genç yaşta sayısız ödülün sahibi oldu. 8 milyon doları aşan mal varlığına şaşırmamak gerek! Birlikte reklamlarda rol aldığı Kerem Bürsin ayrılığından sonra mutluluğu ünlü komedyen Cem Yılmaz ile yakalayan Sarıkaya’nın evlilik planları yaptığı iddia ediliyor. Güzel oyuncunun dudak uçuklatan servetini pahalı tatillere, şık otomobillere ve çeşitli girişimlere yatırım yaparak harcadığı biliniyor.

Tuba Büyüküstün: Aktris – 10 Milyon $

Genç yaşında birçok öneli projede yer alarak ekranların en başarılı oyuncularından biri kabul edilen Tuba Büyüküstün, Uluslararası Emmy Ödülleri’ne aday gösterilerek bu başarısını uluslararası platformlara taşıdı. Bu başarısında Netflix yapımı Rise of Empires: Ottoman dizisinin de yeri büyük. Güzel sanatçının başrolü paylaştığı yapımlar arasında ‘Ihlamurlar Altında’, ‘Asi’, ‘Gönülçelen’ gibi unutulmaz diziler bulunuyor.

Paris’te sürpriz bir düğünle evlendiği Onur Saylak’tan iki çocuk sahibi olan Büyüküstün, 2017 yılında bu evliliği sonlandırmıştı. Sanat kariyerini birçok ödülle taçlandıran ve 10 milyon doları aşkın, dudak uçuklatan bir servete sahip olan güzel sanatçı, çeşitli girişimlere ve lüks gayrimenkullere yatırım yapmayı seviyor. Bu yatırımlar arasında Fransa’da bulunan 7 milyon dolarlık büyüleyici malikane de bulunuyor.

Çağla Şikel: Model & TV Sunucusu & Oyuncu – 19 Milyon $

Mankenlikten oyunculuğa geçiş yapan ünlüler furyasının en başarılı örneği, hiç şüphesiz Çağla Şıkel! Genç yaşında Miss Turkey şampiyonu olan ve ‘Türkiye’nin En Güzel Kadını’ seçilen Şıkel, bu sayede oyunculuk ve televizyonculuğa adımını attı.

Güzelliğiyle podyumu sallayan Çağla Şıkel, önce gelen kozmetik firmalarının reklam yüzü oldu. Aktif olarak televizyon sunuculuğunu sürdüren güzel sanatçının yaklaşık 20 milyon dolara yakın bir servete sahip olduğu iddia ediliyor. Eski eşi şarkıcı Emre Altuğ’dan iki çocuk sahibi olan Şıkel, yatırımlarını lüks malikanelerle değerlendirmeyi tercih ediyor. Konfor için para harcamaktan çekinmeye cömert yıldız, pahalı tatillerle ve lüks araçlarla oldukça renkli bir hayat sürüyor.

Gülben Ergen: Şarkıcı & Oyuncu & TV Sunucusu – 20 Milyon $

Henüz çocuk yaşta televizyon dünyasıyla tanışan güzel sanatçı, on parmağında on marifet deyiminin yaşayan örneklerinden biri. Kenan Işık ile birlikte başrolü paylaştığı Dadı dizisiyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan Gülben Ergen, devamında hem oyunculuk hem de müzik alanında kendisini geliştirdi. Özellikle 2000’li yılların başında pop müziğin en gözde isimleri arasında yer aldı. 2002 yılında piyasaya sürdüğü ‘Sade ve Sadece’ albümü, o dönem satış rekorları kırmıştı.

Dönem dönem televizyon programlarında sunucu olarak yer alan ve kozmetik markaların reklam yüzü olan güzel sanatçı, yaklaşık 20 milyon doların üzerinde bir servete sahip. Eski eşi Mustafa Erdoğan’dan 3 çocuk sahibi olan güzel yıldız, çocukları için gayrimenkul yatırımları yapmayı tercih ediyor.

Ajda Pekkan: Oyuncu & Müzisyen – 70 Milyon $

Güzelliğiyle yıllara meydan okuyan ve her yıl biraz daha gençleşen Süperstar Ajda Pekkan, uzun kariyerine sığdırdığı inanılmaz başarılarla hafızalara kazındı .60’lı yıllarda Ayrılık Şarkısı, Avare Kız gibi kült filmlerde rol alarak efsaneleşen güzel yıldız, Diva, Sen Mutlu Ol gibi albümlerle de müzik piyasasını alt üst etti.

Albüm satışları, reklam anlaşmaları, turneler ve konser gelirleri sayesinde en zengin ünlüler listesinin üst sıralarının vazgeçilmezi haline gelen Süperstar, 70 milyon dolara ulaşan kabarık bir banka hesabına sahip. Birçok lüks köşke ve villaya sahip olan Pekkan, son olarak 8,6 milyon dolara satışa koyduğu şatafatlı malikanesiyle dudak uçuklatmıştı. Lüks tatillere harcadığı paralarla sanat camiasını kıskandıran güzel yıldız, giyim sektörüne yatırım yaparak ticaret hayatına da atıldı.

Demet Akalın: Manken & Müzisyen & Sunucu – 25 Milyon $

Mankenlik ve fotomodellik yaparak başladığı kariyerine müzisyenlikle devam eden Demet Akalın, Türk pop müziğinin kraliçesi ünvanına sahip. ‘Sebebim’, ‘Banane’, ‘Giderli 16’ gibi albümlerle Türk popunu sallayan Akalın, dönem dönem televizyon programlarında sunucu olarak da yer alıyor. Ünlü sanatçı son olarak Alişan ile birlikte sabah programı sunmaya başladı.

Başarılarla dolu müzik kariyeri sayesinde yaklaşık 40 milyon dolarlık bir mal varlığına sahip olduğu söylenen güzel sanatçı, yaklaşık 3 milyon dolar değerindeki lüks malikanesiyle de çok konuşulmuştu. Eski eşi Okan Kurt ile olan evliliğini Hira bebekle taçlandıran Akalın, kızı için yatırım yapmayı ihmal etmiyor. Bu yatırımlar arasında restoranlar, girişimler ve emlak yatırımları da var.

Seda Sayan: Sunucu & Müzisyen – 90 Milyon $

Sabah programlarının vazgeçilmezi, ekranların sevilen yıldızı Seda Sayan, uzun kariyerine sayısız ödül ekleyen emektar isimlerden biri. Güçlü sesiyle dinleyenlerin kulaklarındaki pası silen ve herkesi büyüleyen ‘Seda Abla’, kendi adını taşıyan birçok televizyon programıyla efsane haline gelmiş durumda. Bu programların en meşhuru elbette: ‘Sabah Sabah Seda Sayan’.

Yatırım konusunda ince eleyip sık dokuyan güzel yıldız, 90 milyon dolarlık servetini bu başarılı yatırımları sayesinde elde etti. Kendisinin de sahne aldığı lüks gece kulüplerine sahip olan Sayan, emlak sektörüne de yatırım yapmayı ihmal etmiyor. Ünlü sanatçı son olarak oğlu Oğulcan’a miras bırakacağını açıkladığı 12 milyon dolarlık inanılmaz malikane ile gündeme oturmuştu.

Exit mobile version