Bella Hadid akımı! Yüz bantlarının popülaritesi herkesin ilgisini çekmeye devam ediyor!

Estetik ameliyatı gibi zahmetli olmayan bir çırpıda gençleşebileceğiniz yüz bantları sosyal medyayı kasıp kavuruyor! Bu bantlara bayılacaksınız..

Yüz gerdirme ameliyatı yerine alternatif çözüm arayanların karşısına yüz gerdirme bantları çıkıyor. Yüz germe bantları son zamanlarda çok popüler olmaya başladı. Bunun sebebi ise yüzde kısa vadede sonuç verdiğini söylemesi ve yüzü yukarı doğru toparlaması. Peki, gerçekten yüz gerdirme bantları işe yarıyor mu? Çekik gözler, gergin bir cilt için pek çok yöntem oluşmaya başladı. Bella Hadid yüzü denilen yüz şeklini elde etmek için estetik, makyaj ve çeşitli saç modelleri kullanılıyor. Yüz bantları da bu amaçla kullanılan yardımcılardan biri ve son günlerde çok popüler. Hadi gelin neymiş bu bantlar tanıyalım!

 

Yüz gerdirme bandı nedir?

Yüz germe bandı nasıl kullanılır?

1. Adım:

Bandı uygulamadan önce cildinizin temiz ve kuru olduğundan emin olmanız gerekir. Bu bandı uygulamadan önce, yüzünüzü yıkayıp havluyla kurulayın. Böylece cilt makyajdan, yağdan arınmış olur.

2. Adım:

Neredeyse görünmez bant şeritleri, yüzün her iki tarafındaki şakaklara ve elmacık kemiği üzerine yapıştırılır. Bandın üzerindeki ipler çekilir ve başın arkasından ipler birbirine bağlanır.

3. Adım:

Yüz gerdirme bantları tek seferlik kullanım için tasarlanmıştır. Fakat taktığınız zaman bütün gün yüzünüzde durabilir. Gece uyumadan önce çıkarılmalıdır. Ertesi gün farklı bir yüz gerdirme bandı kullanılmalıdır. Zira eski bandın yapışkanlığı kaybolmuştur ve yüzünüze yapışmayacağı için yeniden kullanmanız zaten mümkün olmayacaktır.

Exit mobile version