2022’nin trend saç renkleri

Abone Ol 

Trend olan bir saç kesimi veya  evde yapılan boyama risksiz gibi görünse de her zaman biraz risk taşıyan renklere atılım yapmak iyi olabilir. Bu nedenle saç rengindeki tonları yumuşatmaya yardımcı omak için sektördeki en iyi uzmanlar 2022’nin en iyi saç rengini paylaştı. Bu yıl gerçekten herkes için bir renk var. İhtiyacınız olan tüm ilham için haberimizi okumaya devam edin. 

2022’nin trend saç renkleri #1

1 Daha koyu sarılar

Fekkai Soho'nun renk uzmanı Kelly Noonan , “Kuaförde kesinlikle daha koyu sarı renkler için çok fazla talep görüyoruz.” 2022’de açık sarı renkli kişiler daha koyu, daha doğal sarı tonlarını talep ediyor. Hailey Berber mükemmel bir örnek…

2022’nin trend saç renkleri #2

2 Bal rengi

Noonan, “Koyu renklere elveda deyin. Bu trend, 2000'lerde her yerdeydi.” Noonan, “Saçlar için daha az bakım gerektiren ve daha sağlıklı gösteren sıcak tonlu vurgular, altın ve karamel tonları büyük bir geri dönüş yapacak.”

2022’nin trend saç renkleri #3

3 Parlaklık 

Wella Professionals renk trendi uzmanı Zoë Irwin , ” İnsanlar gerçekten de saç renkleriyle o pahalı lüks görünümü arıyorlar. Her şey saça sağlıklı bir parlaklık katmak, saç renklerine parlak ve ışıltılı bir görünüm kazandırmakla ilgili.” diyor. Parlaklık genellikle sağlık ve zenginliğin göstergesidir, bu nedenle insanların saç rengiyle bunu başarmak istemelerine şaşmamalı. Ultra doğal bir renk sonucu ile görebileceğiniz ve hissedebileceğiniz sağlıklı görünen parlak saçları tercih edebilirsiniz. 

2022’nin trend saç renkleri #4

4 Tarçın rengi

2022’ çok fazla kızıl tonuna dönüşü görebiliriz. Daha çok tarçın kırmızısı… pek çok model bu renge dönüyor. Mevsimsel tonlara gerçekten uyum sağlıyor. Taze, canlı ve iyimser geliyo. Bakır ve kırmızı tonların tabanı daha çok altın renginde olacak. 

2022’nin trend saç renkleri #5

5 Gri rengi

Irwin, “Kadınların gri saçlarını tamamen benimsediği, Statement Grey adını verdiğim bir trend var. Her şeyi gri saçınızla bir ifade olarak kullanmakla ilgili.” diye açıklıyor. Bu, kuaföre gitmeyeceğiniz anlamına gelmiyor. istemediğiniz gri saçlarınızı 2022 trend renkleriyle kapatabilirsiniz.

2022’nin trend saç renkleri #6

6 Bakır rengi

Bleach London'ın kurucu ortağı ve kreatif direktörü Alex Brownsell , “Bakır, 2021 boyunca kilit bir trend oldu ve 2022'de güçlenerek devam edecek. Hatta Barbie Ferreira son zamanlarda atılım yaptı” diyor. “Sıcak bakırımsı tonlar evrensel olarak gurur vericidir ve keşfedilecek o kadar çok bakır tonuyla herkes için bir seçenek var!”

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu