2022 IHeartRadio Müzik Ödülleri’nde kırmızı halı alev aldı!

Abone Ol 

2022 iHeartRadio Müzik ödülleri, 22 Mart akşam Los Angeles’taki Shrine Oditoryumu’nda gerçekleşti. Bu yılki ödülleri dağıtılmadan önce, yıldızlar cüretkar pozlarıyla cesur ve çarpıcı görünümleriyle kırmızı halıyı ateşe verdiler.

Sunuculuğu LL Cool J’nın üstlendiği tören, FOX’ta canlı yayınlanacak ve “Mama Said Knock You Out” rapçisi Megan The Stallion, Jason Aldean, John Legend, Charlie Puth, Maneskin ve Jennifer Lopez gibi isimlerin güçlü performanslarına yer verildi. Lopez, prestijli İkon Ödülü’nü aldı.

Dokuzuncu yılında, gösteri müzikteki en büyük sanatçıları onurlandırdı. Bu yılki adaylar arasında 30’dan fazla kategorideki uzun aday listesi arasında Ed Sheeran, Olivia Rodrigo, Adele, Doja Cat, Carrie Underwood, Taylor Swift, Dua Lipa, Lil Nas X, Justin Bieber, Ariana Grande, Billie Eilish ve daha fazlası yer alıyordu.

iHeartRadio Müzik Ödülleri şovu, vahşi kırmızı halısıyla da tanınıyor ve bu yıl yıldızlar moda cephesinde cesur dekolteleriyle damga vurdu. Hazırsanız cüretkar stilleriyle yıldızlar geçidine bir göz atalım!

Avril Lavigne

Megan The Stallion

Billy Porter

Halsey

Willow Smith

Jennifer Lopez

Nicole Scherzinger

Dove Cameron

Gina Torres

Aston

Danica McKellar

Sofia Carson

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu