Porselen tabaklarınızın çiziklerinden kurtulmak çok basit!

Bulaşık makineleri hepimizin eli ayağı diyebiliriz. Hem zaman olsun hem de sudan tasarruf etmemizi sağlıyor. Ama ne yazık ki porselen tabaklarımızı çizebiliyor. Severek aldığınız tabakların her çizildiğini gördüğünüzde içinizin acıdığının farkındayım. Üzülmeyin sizler için çözüm önerileri ile geldik.

Porselen tabakların güzelliğine aldanıp alırız. O an yemek yerken çizilecekmiş yada bulaşık makinesinde çizilecekmiş bunların hiç birini önemsemeyiz. Ta ki çiziline kadar çizildikten sonra can sıkmaya başlar ve güzelliğini yitirir.

Sonra hemen çöpe atma fikri aklımıza gelir ama sakın o yolu denemeyin çünkü çiziklerden kurtulmak çok basit işte o çözümler;

Karbonat mucizesi

Karbonatın enteresan konulara olan faydası çoğu zaman dikkat çeker. Porselen tabaklardaki çizikler konusunda da bir hayli katkı sağlar. Üstelik son derece basit ve ekonomik bir yöntem. Bunun için ise izlemeniz gereken adımlar:

Limon ile porselen çiziklere güle güle

Eğer ortada bir şeyleri temizleme konusu varsa o noktada devreye limonun girmesine şaşırmamak lazım. Bu yöntemle porselen tabaklarınızdaki çiziklere veda edebilirsiniz.

Ve deneysel bir yöntem

Exit mobile version