Hametan krem nedir? Ne işe yarar? İşte kullanımı ve fiyatı…

Hametan krem nedir ve ne işe yarar? Evde Hametan kremi nasıl kullanılır? Hametan kremin yan etkileri nelerdir?

Cilt problemleriyle uğraşanlar için birçok krem seçeneği mevcuttur. Bunlardan biri olan Hametan krem, sadece eczanelerde bulunmaktadır ve cilt üzerindeki olumlu etkileriyle dikkat çekmektedir.

Peki, Hametan kremin kullanım alanları nelerdir? Hametan kremi nasıl kullanılır? Tüm bu soruların cevaplarını yasemin.com’da bulabilirsiniz!

Yıllardır eczanelerde ve evlerimizde bulunan Hametan, krem ve pomad formunda satılmaktadır. Pomad formu biraz daha yağlı olmakla birlikte, cilt bakımı için her ikisi de rahatlıkla kullanılabilir.

Dermatologların bazı durumlarda reçete ettiği bu krem, yıllardır olumlu sonuçlar vermektedir. 30 gram ve 50 gram olarak raflarda bulunan Hametan, alüminyum tüp şeklinde sunulmaktadır.

Hamamelis virginiana etken maddesine sahip olan bu krem, çeşitli cilt sorunlarını tedavi etmede etkilidir. İltihap giderici özelliğinin yanı sıra sivilcelerden yaralara, kanama durdurmadan birçok cilt sorununu iyileştirmede kullanılmaktadır.

Hametan kremin faydaları nelerdir?

Hametan krem, cilt sorunlarına ek olarak nemlendirici olarak da kullanılabilen bir kremdir. Genellikle yanık izlerinin tedavisinde önerilse de cilt lekeleri, sivilce izleri ve diğer lekelerin giderilmesinde de etkilidir. Ancak, bu tür medikal kremlerin uzman tavsiyesi olmadan kullanılmaması önemlidir. Sosyal medyada övülse de, içerdiği maddelere karşı cilt reaksiyonlarına neden olabilir. Bu nedenle kullanmadan önce mutlaka bir doktora danışılmalıdır. Hametan ve Hametan Pomad’ın faydaları şunlardır:

Hametan krem nasıl kullanılır?

Hametan kremi kullanmadan önce mutlaka bir doktora danışılmalıdır. Uzman tavsiyesi olmadan kullanıldığında ciltte olumsuz etkilere neden olabilir. Kremi uygulamadan önce cildi temizlemek önemlidir. Ardından, çok az miktarda kremi parmak uçlarına alıp, cilde masaj yaparak uygulayabilirsiniz. Cilt kremi emdiğinde, masajı sonlandırabilirsiniz. Üzerini kapatmanıza gerek yoktur.

Hametan kremin yan etkileri nelerdir?

Diğer cilt kremlerine göre daha az yan etkiye sahip olan Hametan kremi, bazı hassas ciltlerde veya içerdiği maddelere karşı duyarlılığı olanlarda yan etkilere neden olabilir. Bu yan etkiler arasında deri döküntüleri, yüzde, dudaklarda, dilde veya boğazda şişme gibi reaksiyonlar bulunabilir. Bu belirtilerle karşılaşıldığında mutlaka bir uzmana danışılmalıdır.

Hametan kremin fiyatı nedir?

Hametan kremin 2024 fiyatı 92.01 TL​’dir.

Exit mobile version