Erkeği kendine bağlamanın 15 yolu

1- POZİTİF OL: Hiçbir erkek yanında sürekli mızmızlanan, her şeye bir kusur bulan kızlardan hoşlanmaz. Pozitif olan, bulunduğu ortamdan zevk alan ve güler yüzlü kızlar her zaman daha makbuldür.

2- SAMİMİ OLMAKTAN KORKMA: Ona duygularını belli etmen, seni küçültmez,. Sürekli bakışmanıza rağmen, hâlâ tanışma girişimde bulunmadıysa, ilk adımı sen atabilirsin.

3- KENDİNE GÜVEN: Hiçbir şey, özgüven kadar karizma yaratamaz. Kendine ne kadar güvendiğini ona her fırsatta göster.

4- TAKLİTÇİ OLMA: Amacın onun dikkatini çekmek olduğuna göre; tavırlarınla, giyim tarzınla, konuşmanla kendine has ol.

5- GÖRGÜ KURALLARINA UY: Abartılı kahkahalar, argo kelimeler ve balon yapılmış sakızınla olsan olsan onun arkadaşı olursun!

6- AŞIRI MAKYAJDAN KAÇIN: Yoksa, herkesin dikkatini çekmek isteyen ve kendine güveni olmayan bir kız imajı yaratırsın.

7- ARKADAŞLARINI İYİ SEÇ: En fırlama kızlarla arkadaş olursan kaybedebilirsin.

8- KENDİNİ GELİŞTİR: Onunla bir aradayken konuşacak iki kelime bile bulamıyorsan, ilişkiniz başlamadan biter. Dış görünüşün kadar, entelektüel gelişimine de zaman ayır.

9- COOL OL: Kimseyi takmayan, kendinden emin ve özgüvenli kızlar ilgi odağı olur. Bunu başaramıyorsan, sessiz kalmayı tercih et. Böylece esrarengiz bir hava yaratabilirsin.

10- KOMPLEKSLİ OLMA: Kendinde kusur olarak gördüğün şeyler, ona çekici gelebilir.

11- ANLAMLI BAKMAYI ÖĞREN: Ona ondan hoşlandığını belli eden bir bakış at ama devamını getirme. Bırak doğru olup olmadığını konusunda biraz meraklansın.

12- HER ZAMAN BAKIMLI OL: Saçların, manikür ve pedikürün yerinde olsun. Çantandan nemlendiricini, parlatıcını ve elbette seksi parfümünü eksik etme.

13- GİYİM – KUŞAMINA DİKKAT ET: Değişik tarzları karıştırarak oluşturduğun kombinasyonlarla yaratıcılığını konuştur.

14- ARKADAŞLARIYLA İLİŞKİLERİNİ İYİ TUT: Kankasını tavladın mı, onu elde etmişsindir!

15- DOĞAL OL: Erkeklerin çoğu kibarmış gibi yapan kadınlardansa, arada bir küfür eden, dozunu kaçırmamak şartıyla bakımsız kadınları daha çekici bulduklarını söylüyor.

Exit mobile version