En sevdiğiniz erkek ünlülerin servetleri: Bilin bakalım en zengini kim?

Eminim ki çoğunuz ekranlarda gördüğünüz ünlü oyuncular için ''Acaba ne kadar kazanıyordur?'' diye içinizden geçirmişsinizdir. Siz daha fazla merakta kalmayın diye sevilen oyuncuların servetlerini sıraladık. Hadi hemen öğrenelim!

Burak Özçivit: Aktör – 70 Milyon $

Başarılarıyla yaklaşık 60 milyonluk astronomik bir servete sahip olan ünlü aktör, spor otomobil tutkusuyla bilinen bir markadır. Ünlü oyuncunun yatırımları arasında lüks gayrimenkuller ve restoran zincirleri de var.

Engin Altan Düzyatan: Aktör – 48 Milyon $

Uzun kariyeri reyting rekorları kıran; Hürrem Sultan, Kurşun, Koçum Benim gibi dizilerde rol alan Düzyatan, çok ünlü markanın da reklamlarını yapmayı başardı. Lüks harcamalardan kaçınan ve klasik araçlara ilgi duyan Engin Düzyatan, çok sevdiği eşi Altan Allar ile bir evlilik sürdürüyor.

Necati Şaşmaz: Aktör – 18 Milyon $

Türk televizyonunun en efsanelerinden biri kabul edilen Kurtlar Vadisi dizisinde ‘Polat Alemdar’ karakterine hayat veren Necati Şaşmaz, 18 milyon doların üzerinde mal varlığına sahip olduğu biliniyor. Şaşmaz, emlak sektörüne yatırım yapmayı tercih ediyor.

Şahan Gökbakar: Aktör & Komedyen – 85 Milyon $

Türkiye’nin en başarılı komedyenlerinden biri olarak Şahan Gökbakar, ‘Recep İvedik’ serisiyle sinemaseverleri ekrana kilitledi ve hasılat rekorları kırmayı başardı.

Gayrimenkul yatırımlarıyla Şahan, İngiltere’de ve Türkiye’de çok lüks rezidanslara sahip.

Murat Boz: Aktör & Müzisyen – 60 Milyon $

Pop müziğindeki yükselen yıldızlarından biri olan Murat, kendini beyaz perdede ve televizyonda denedi. oyunculuk konusunda en az şarkıcılıkta olduğu kadar yetenekli olduğunu kanıtladı.

O Ses Türkiye yarışmasında jüri  koltuğunda oturan ünlü şarkıcı; konserler, albüm satışları ve reklam gelirleriyle birlikte 60 milyonluk bir mal varlığına sahip.

Exit mobile version