En iyi fondöten tavsiyeleri

Makyajınızın en önemli parçası fondötendir aslında. Kusursuz bir görünüme sahip olmak istiyorsanız cildinize uygun cilt tonunda eşitlik sağlayan, kusurları kapatırken cildin hava almasını engellemeyen bir seçim yapmanız gerekiyor.

 

NYX Professional Total Control Pro

12 saate kadar kalıcı ve bulaşmaya dayanıklı olan ürün; su bazlı yapısı ile cilde sağlıklı ve kadifemsi, mat bir görünüm vererek hem günlük makyajın, hem de gece makyajında kullanabilirsiniz. 

Kryolan Digital Complexion Fluid

Özellikle karma ve yağlı cilt tipleri için geliştirilen dokusuyla sünger veya fırça yardımıyla az bir miktarda uygulanarak orta-yüksek kapatıcılık sağlıyor. 

Lancome Teint Idole Ultra Wear

Suya ve neme dayanıklı yapısı ile en sıcak günlerde veya en yoğun egzersiz saatlerinde bile kullanılabilir.

Armani Beauty Luminous Silk Fondöten

Orta kapatıcılığa sahip cildi 24 saate kadar nemlendirme özelliği vardır. Ayrıca cildin nefes almasını sağlıyor. Cilde uygular uygulamaz kolayca dağılıyor ve ipeksi hissi sayesinde çok rahat bir kullanım sağlıyor.

Kiko Full Coverage 2-IN-1

Fondöten olarak kremsi ve akışkan dokusu sayesinde yüze kolayca uygulanabilen ürün, ayrıca belirgin kusurlar üzerine tam kapatıcı olarak da uygulanabiliyor.

Revolution Body Veil Face & Body

Suya dayanıklı yüz ve vücut fondöteni, cilt tonunuzu eşitlerken cildinizin nefes almasını engellemiyor. C Vitamini ve hyaluronik asit ile cildinizin gün boyunca daha parlak ve nemli görünmesini sağlıyor.

Loreal Paris Hyaluronik Asit Fondöten Serum

Hem makyaj, hem de cilt bakım etkisi bir arada sunan ürün cilt tonunu eşitliyor ve cilde ışıltılı bir görünüm veriyor.

 

Nars Natural Radiant Longwear

İçindeki meyve özleri karışımı, ideal ışıltı için cilt dokusunun zamanla görünümünü pürüzsüzleştirmeye ve elastin liflerini desteklemeye yardımcı oluyor.

Yves Rocher Plein Eclat

Ciltte detoks etkisi yaratarak cildi dış faktörlere karşı koruyup doğal ışıltısını geri kazanmasına yardımcı oluyor. Ürün, aydınlık bir bitiş sağlayıp 10 saat boyunca parlaklık ve koruma sunuyor.

Sephora Care Fond De Teint

Nemlendirici ve besleyici etkili maça çayıyla ve cilde ışıltı verdiği bilinen C vitaminiyle zenginleştirilmiş.

Exit mobile version