30 kilo veren Ata Demirer’den ‘Eyvah Eyvah’ açıklamaları

Ünlü komedyen Ata Demirer, son zamanlarda dikkat çeken bir değişim geçirdi. Sosyal medya hesabından paylaştığı pozlarla hayranlarının takdirini kazanan Demirer, verdiği kilolarla adından sıkça söz ettirdi.

Yaklaşık 30 kilo verdiği söylenen komedyen, “30 kilo vermiş durumdayım. Sağda solda okuyorum, yok bağırsaklarını yıkattı, yok mide ameliyatı oldu. Hayır, öyle bir şey olmadı. İzleyenler bilsin ki glisemik endeksim bozuktu, insülin direncim vardı. İnsülin direcini ortadan kaldırmak için düzgün beslendim, spor yaptım.

İki buçuk sene kadar sürdü. Bir anda da kilo vermedim ama ben üniversitede de zayıf biriydim, daha zayıftım. Sonra gösteriler başlayınca, tiyatro hayatı, turneler… Ben 300 tane turne karşılığı 25 kilo kadar aldım. Sonra Avrupa Yakası başladı. O halim çok sevildi. ‘Verirsem acaba ilgi değişir mi’ derken git gide yıllar içerisinde ben değiştim.” ifadelerini kullanmıştı.

Hayranları, Demirer’i takdir ederken, sosyal medya üzerinden övgü dolu yorumlar yağdırdılar. Komedyenin samimi açıklamaları, izleyiciler tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı ve birçok kişiye ilham kaynağı oldu.

51 yaşındaki Ata Demirer, sağlığını ön planda tutarak verdiği kilolarla sadece fiziksel olarak değil, ruhsal olarak da kendini daha iyi hissettiğini belirtti.

Ayrıca Demirer, Eyvah Eyvah filminin oluşma hikayesi hakkında şunları dedi:

“Avrupa Yakası’ndan ayrılınca bunalıma girdim. Düşüp tendonumu yırttım. Çok ızdıraplı bir dönemdi. Ardından dizim döndü. O süreçte ortaya ‘Tek Kişilik Dev Kadro’ çıktı. Büyük travmalar beni daha üretken kıldı. Eyvah Eyvah 1’i yazarken de özel hayatım sorunluydu. Eyvah Eyvah 1’i yazdığımda özel hayatımda sorunlu bir dönem geçiriyordum. Bir şekilde orada olmak istemedim ama orada olmak zorundaydım.

Ben buradan nasıl çıkarım diye düşündüm en çok olmak istediğim yeri düşündüm. Dedim şu an en çok olmak istediğim yer kuzey ege Bozcaada, Gökçeada, Geyikli o taraflar. Dedim bir kız göreyim yolda aşık olayım. Bir Müjgan yaratıyım. Ben aslında kendime bir masal yaratmıştım o duygunun içinden çıkabilmek için. O şekilde Eyvah Eyvah çıktı.”

Exit mobile version