2023 yaz sezonunun favori 7 nude manikürü

Sezonun favori nude tırnaklarını sizler için bir araya getirdik.

Abone Ol 

1- Disko ışıltısını nude tırnaklarla buluşturarak yaz günlerini göz alıcı ve sofistike bir manikürle karşılayabilirsiniz. Bunun için nude veya şeffaf oje üzerine manikür taşları ya da dağınık simli bir top coat kullanabilirsiniz.

2- French manikür farklı versiyonlarıyla karşınızda. Mikro metalik uçlarla abartıya kaçmadan dikkat çekici bir manikür mümkün.

3- Bu yaz nude oje koleksiyonunuza gerçek bej renklerini eklemeyi ihmal etmeyin. Bu alt tona sahip ojeler bronz ciltle harika bir uyum sergiliyor.

4- Krom parlaklığını renkli pastellere bıraktık. Nude ojelerde artık daha yumuşak bir ışıltı ve metalik yansımalar ön planda.

5- Bu manikür trendi yaz günlerinin en favori görünümlerinden. French manikürün yeni bir versiyonu olan bu görünümde tırnak uçları kontrast yaratmayan bir kırık beyazla renklendiriliyor ve şeffaf nude bir ojeyle manikür tamamlanıyor.

6- Dudak tonlarının tatlı pembeliği tırnaklara taşınıyor. Bu ton için alışveriş yaparken favori nude rujunuzu yanınızda götürmeyi unutmayın.

7- Manikürde en güncel görünümlerden biri de transparan French. Nude zemin üstüne jel uygulama ya da takma tırnaklarla bu fark yaratan tasarımı elde edebilirsiniz.

Başa dön tuşu