Yazın yapılacak en güzel maske, buz maskesiyle cildinizi dinç tutun

Yazın hem cildinizi serinletecek hem de dinç tutacak bir yöntem!

Yazın vazgeçilmezi olan buz sadece içeceklerimizi soğutmaya yaramakla kalmıyor, cilt sorunlarımıza da doğan çözüm oluyor. Cildinizin sağlıklı, dinç ve parlak gözükmesini istiyorsanız mutlaka her gün buz ile masaj yapmalısınız. Buz gözeneklerinizi sıkılaştırarak daha sıkı bir cilde sahip olmanızı sağlar. Böylece daha genç, daha parlak, daha dinç ve kırışıklardan arınmış bir cilde sahip olursunuz. Ee daha ne ister insan..

Buz Yüze Nasıl Uygulanır?

Buzu yüzümüze uygularken dikkat etmemiz gereken çok önemli bir nokta var o da buzun cildimizle direkt temasından kaçınmak. Direkt temasta buz, yüzümüzdeki kılcal damarları belirginleştirerek yüzümüze zarar verir. Buzu temiz bir bez parçasına ya da peçeteye sararak yüzümüze yaklaşık 5-6 dakika kadar yavaş yavaş masaj yaparak uygulamalıyız.

Buzun Cildimize Mucizevi Etkisi

Sivilce problemlerinden, kırışık ciltlere kadar birçok sorunu ortadan kaldırıyor. Buyurun buzun cildimize faydalarına birlikte bakalım.

Buz cildimizle temas ettiği sırada şok etkisi yaratarak sıkılaştırıcı özelliği ile gözenekleri ciddi oranda küçültür.

Buz yalnızca gözenek sıkılaştırıcı değil, aynı zamanda güneşten kaynaklı cilt lekelerini, ciltteki kararmaları ve kan dolaşımını hızlandırarak cildin daha canlı ve parlak durmasını sağlar.

Kan dolaşımına bağlı olarak mor göz altlarına birebir doğan çözümdür.

Temiz bir beze buz küplerini sararak yüzümüze hafifçe masaj yaparak her gün günde 2-3 defa yapabilirsiniz.

Tüm bunların yanı sıra buzu yine bir beze sararak kollarınıza ve bacaklarınıza masaj yapın, böylece daha sıkı bir vücut sizi bekliyor olacak.

Exit mobile version