Kırmızı halıda olay görüntüler!

Her yıl düzenlenen venedik film festivalinde yıldız isimlerin tercih ettiği birbirinden garip stiller oldukça dikkat çekti. İşte dikkat çeken görünümler!

Barbara Palvin

İşte Barbara Palvin’in kırmızı halı stili! Bu görüntüye bakınca ”Ah be Barbara neden?” diye sorgulamak istiyorum. Evet, pek çok davette ünlülerin absürt şeyler giymesine tanıklık ediyoruz. Ne yazık ki ben bir türlü bu duruma alışamadım. Üstünde anlamsız bir cisim bulunan pullu kısa kollu siyah elbisesi, elinde ise 2000’li yılların veda balolarında kullanılan çanta ile düğünün görümcesine benzeyen Barbara, her ne kadar iyi gözükmese de diğer isimlere bakınca kötünün iyisi konumunda diyebilirim.

Grace Elizabeth

Amerikalı ünlü model Grace, beyaz bir elbise tercih ederek adeta kuğu gibi olmuş. Ancak böyle zarif bir elbise için burnu kapalı bir ayakkabı modeli sanki daha iyi giderdi.

Tessa Thompson

Tessa hanımı gördükten sonra Barbara’ya yaptığım eleştiriyi hafifletme ihtiyacı hissettim. Elie Saab imzalı bu kıyafeti ile Thompson, adeta kırmızı başlıklı kıza benzemiş. Ama keşke benzemeseymiş.

Julianne Moore

Valentino imzalı kıyafeti ile Julianne, pelerinli bir elbise tercih ederek kırmızı halıda ilginç bir stil ortaya koyan ünlü isimler arasında yerini aldı.

Exit mobile version