
Evde uygulanabilecek pratik cilt ve saç bakım önerileri
Cilt ve saç bakımınızı, koronavirüs sürecinde evde yapabilirsiniz. İhtiyacınız olan tek şey mutfağınızda bulunan doğal ürünleri nasıl kullanacağınızı bilmek...
Cilt ve saç bakımınızı, koronavirüs sürecinde evde yapabilirsiniz. İhtiyacınız olan tek şey mutfağınızda bulunan doğal ürünleri nasıl kullanacağınızı bilmek...
Saç boyasının ve saç açıcısının sebep olduğu alerjiler nasıl belirti verdiğini anlatan Kuaför Samet Zili, saç boyatma işlemleri sırasında yaşanabilecek alerji gibi durumlara karşı uyarılarda bulundu.
Salgın döneminde özellikle bağışıklık sistemini güçlendirmek için tercih edilen bitkisel ürünlerin tüketiminde dikkatli olunması gerekiyor. Uzmanlar, yanlış saklama koşullarında kaliteli ürün bile olsa etken maddenin zararlı, alerjik, toksik bir ürün haline dönüşebileceği uyarısında bulunuyor.
Birçok kadın için işkenceye dönüşen adet dönemi ağrıları, çoğu zaman normal karşılansa da bir hastalığın da belirtisi olabileceğini ifade eden Kadın Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Gamze Baykan, adet sancıları hakkında bilinmesi gerekenleri anlattı.
Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Zühtü Demir, doğanın sunduğu zengin içeriklere sahip zeytin ekstresi tüketiminin cilt sağlığında olumlu yönde etkileri olduğu söyledi. Demir, hem cildin sağlığı hem de yaşlanmayı yavaşlatmaya destek olan polifenolün rolünü vurguladı.
2020, koronavirüs ile birlikte doğallığa olan ilgiye yüksek bir ivme kazandırdı. 2021’de düz sarı renklerden, abartılı fönlerden ve yapılı duran maşalardan vazgeçmiş birçok kadın göreceğiz. İşte 2021 saç trendleri.
Daha dolgun kaşlar için son zamanların en çok tercih edilen yöntemi olan Kaş Microblading hakkında bilmeniz gerekenleri sizin için araştırdık.
Sirke, temizlik malzemeleri listemizin üst sıralarında yer alıyor ancak dikkatli kullanılmazsa onarılamaz hasara neden olabilir...
Evinizde bulunan basit ve doğal malzemelerle yapabileceğiniz kış bakımı ile harika bir cilde merhaba deyin.
Kadının yaşı ilerledikçe yumurtanın sayısında düşüş meydana gelir. Bunu, yumurtlamanın bozulması ve yumurta kalitesinin kötüleşmesi takip eder. “Yumurta yaşlanması” olarak tanımlanan bu durum, genel olarak yaş ve genetiğe bağlıdır ve bunlar değiştirilemez sebeplerdir.