2022 tesettür takım modelleri

Abone Ol 

Günlük hayatın her alanında giyim çok önemlidir. Başörtüsü takan kadınlar için özel olarak tasarlanmış çeşitli giyim ürünleri bulunmaktadır. Tesettür takım modeli iki veya üç parçadan oluşmaktadır. Bu takım elbiseler genellikle gömlek- pantolon ve eteklerinden oluşmakta ve çeşitli renk seçenekleri bulunmaktadır. Ayrıca rahatlığınız ve şıklığınızla da insanların ilgisini çeken bu takımlar, hayatın her alanına uyum sağlıyor. Çift tesettür takım elbiseler kot, kadife, keten veya farklı tekstil malzemeleri kullanılarak tasarlanmaktadır. Tüm yeni nesil teknolojiler üretim aşamasına dâhil edilmektedir. Ayrıca moda sektörünün gelişimi de modellere tam olarak yansıyor. Şık eşarp modelleri ile de takımlar tamamlanıyor.

Sportif bir tarzda veya klasik bir görünümde tasarlanan stiller sadece seyahat için değil, iş dünyasındaki profesyonel kadınlar için de uygundur. Yüksek kaliteli dayanıklı malzemelerle tasarlanan bu ürünleri uzun süre deforme olmadan kullanabilirsiniz. Çeşitli ortamlarda şıklık göstermek isteyen kadınların ilk tercihi başörtüsü takımıdır. Ürünleri belirtilen sıcaklıkta olduğu sürece çamaşır makinesinde veya elde yıkayabilirsiniz. Zevkinize ve giyim tarzınıza uygun çeşitli tarzlarda birçok seçenek bulabilirsiniz. Bir takım elbisenin bel uzunluğu modele göre değişebilir. Düz renk modellerin yanı sıra desen seçenekleri de mevcuttur.

2022 tesettür takım modelleri #1

Her mevsime uygun takımlar

Tesettür etek ceket takım elbise modeli her mevsime uygun kumaş dokusundan üretilmiştir. Etek genellikle bir kalem etek veya dibe kadar uzanan bir etektir. Ceket kısmının belden ya da daha uzun boyda tasarlanabilmesi için seçenekler mevcuttur. Yüksek kaliteli kumaş dokusu sayesinde problemler yaşanmayacaktır. Genel olarak, bir takım elbisenin bedeni 36 bedenden 44 bedene kadar değişir. Bazı takımların büyük beden gibi büyük beden seçenekleri de vardır.

Dönemin modasına uygun bir takım elbise giyebilir ve girdiğiniz her ortamda tarzınızı yansıtabilirsiniz. Ayrıca set olarak satın aldığınız bu ürünleri iki ayrı parça olarak da kullanabilirsiniz. Takım elbise modelleri arasında spor stili seven bayanlar için tasarlanmış spor giyim modelleri de yer almaktadır. Seçenekleri ve beden ölçü tablosunu kontrol ederek seçim yapabilirsiniz.

Abiye tarzında takımlar

Özel davetler için tasarlanan abiye modelleri her dönemin en popüler ürünlerinden biridir. Abiye giyim, etek üstleri, bel pantolonları veya ceket pantolonlar gibi farklı tarzlarda tasarlanmaktadır. Pul, payet, nakış ve düğme gibi detaylarla modellere hayat verin. Takım elbisenin pantolon paça kısımları farklıdır. Dar paçalı, tüp paçalı, gevşek paçalı ya da İspanyol paçalı olarak tasarlanan model tartılarda gideceğiniz ortamda giyime uygun seçenekleri kolaylıkla bulabilirsiniz. Başınıza güzel bir eşarp ve takım elbisenizin altında şık topuklu veya topuklu ayakkabı kullanarak istediğiniz şık görünüme kavuşabilirsiniz.

Yeni doğum yapmış kadınlar için tasarlanmış, emzirmek için tasarlanmış başörtülü hamile kıyafeti. Bu modeller genellikle göğüs kısmı düğmeli veya fermuarlıdır ve görünüm eskitilmiştir. Bu sayede doğumdan sonra fazla kilolarınızı kolayca gizleyebilirsiniz. Bu takımların tasarımı oldukça zengindir ve kadınların doğumdan sonra özgürce hareket etmelerini sağlar. Şık tasarımıyla da beğeni topluyor. Siyah ve lacivert gibi koyu renk seçeneklerinin yanı sıra mavi, pembe, sarı gibi parlak renk seçenekleri de bulunmaktadır. Ayrıca farklı renklere sahip stiller de moda ve zarafetle göz kamaştırıyor. Spor tesettür takım elbise seçenekleri arasında spor giyim ve alternatifleri ile sportif ve şık tasarımlar yer almaktadır. Piknik gibi spor aktiviteleri yapabileceğiniz alanlarda bu takımları rahatlıkla kullanabilirsiniz.

2022 tesettür takım modelleri #2

Her yaşa uygun Melike Tatar takımları

Farklı vücut tiplerine ve vücut tiplerine uygun yüzlerce farklı ürün skalası seçeneği vardır ve geniş bir kullanıcı kitlesini kendine çekmiştir. Orta yaşlıdan genç nesle her zevke hitap eden ürün tasarımı, kullanıcılara daha rahat bir seçim imkânı sunuyor. Spor takım elbise kemer ve cep gibi ek detaylara sahiptir. Bu detaylar görünüm ve kullanım amacı açısından kolaylık sağlamaktadır.

Tesettür takımının abiye modelinde elbise üzerinde ceket kombin bulunmaktadır. Aynı renkteki çanta, ayakkabı ve eşarpları tercih ederek şıklığınızı tamamlayabilirsiniz. Abiye elbisede bazı kısımlara ekstra dokunaklı detaylar yerleştirilmiştir. Pulların ve ticaretin kollara, bileklere veya yakalara hâkim olduğunu görebilirsiniz. Sadelikten hoşlananlar için daha düz ve şık bir model tercih edebilirsiniz. Bazı abiye elbiselerin bel kısmında lastik detaylar bulunur. Elastikiyeti olmayan modellerin bel kısmında da farklı kemerler kullanabilirsiniz. Özel günler için tasarlanan sade abiye modelleri de iş için uygundur.

Melike Tatar modelleri

Modeller arasında seçim yaparken kullanacağınız alanı da göz önünde bulundurarak kısa sürede kendinize uygun bir ürün bulabilirsiniz. Kolye, saat gibi küçük aksesuar modelleri kombininizi şık hale getirmede oldukça etkili olabilir. Türban yelek takım elbise modelinde şişme veya kürk detayları ve klasik kumaş dokulu yelek seçenekleri bulunmaktadır. Bu seçenekler her zaman kadın kullanıcıların ilgi odağı olmuştur. Yeleğin uzunluğu, kalça uzunluğu, diz boyu veya ayak bileği uzunluğu gibi farklı aralıklara sahiptir. Görsel zevkinize ve giyim tarzınıza uygun olduğunu düşündüğünüz modellerden birini seçebilirsiniz.

Şıklık ve rahatlık açısından dikkatleri üzerine çeken bu takımlar, kırışmayan kumaşlarla tasarlanmaktadır. Bu sayede rahat bir kullanım sağlar. Ayrıca bu takım elbiselerde sevdiklerinize hediye etmek için mükemmel olan, aralarından seçim yapabileceğiniz standart desenler de bulunmaktadır. Klasik görünümü ve modaya uygun tavrı ile ceket ve tesettür takım elbise tarzı çeşitli dönemlerde oldukça ilgi görmekte ve hem iş dünyasında hem de günlük hayatta ilk tercih olabilmektedir. Ceket tarzında kullanıcılara yaka gibi farklı görünüm seçenekleri de sunuluyor. Ek olarak, ceketin uzunluğu değişebilir. Ceket stillerini etek, pantolon veya elbiselerle de ayrı öğeler olarak kullanabilirsiniz. Seçenekleri kontrol ederken vücut ölçülerinizi doğru bilmeniz çok önemlidir.

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu