2022 saç trendlerini beraber keşfediyoruz

Abone Ol 

Saçlarımız güzelliğin önemli simgelerinden birisi. Enerjimizi, auramızı temsil eden saçlar, pek çok şarkıya, şiire de konu olmuştur. 2022 saç trendlerinden geri kalmayın diye bu seneye damga vuracak saç trendlerini sizin için derledik. 2022 saç trendlerini ve renklerini gelin beraber inceleyelim.

90’ların katlı kesimi ile saçlarınıza hareket katın

Görünüşünüzde basit ve etkili bir değişim yapmak isterseniz bu saç kesimi tam da size göre! Bir dönemin en ilgi çeken, eski ama unutulmayan modeli olan 90’lar katlı saç kesimi bu yılın trendi olarak yeniden aramıza dönüyor. Yüzünüzü çevreleyen ve ince bir hareket katan bu saç modeli ile hem rahat hem de şık bir imaja sahip olacaksınız.

2022 Trend Saç Kesim Modelleri - Estetik Güzellik

Zarif bir görünüm için inceltilmiş bob model saç kesimi

90’lardan günümüze gelen bir diğer ilgi çekici model inceltilmiş bob saç kesimi. Eğer gür saçlara ve minyon bir yüze sahipseniz işte aradığınız model tam olarak bu! Ense hizasında saçlarınızda hafif bir bombe görünüm yaratan, çene hizasında kesilen klasik bob modeline ek olarak farklılaştırmak isterseniz de  inceltilmiş bob modeli kullanabilirsiniz. Bunun içinde  saç uçlarınıza ara makas attırarak saçı hafifleştiren zarif bir görünüm elde etmeniz mümkün.

Bob Saç Modelleri Ve Kesimleri - Tarz Kadın

Islak görünümlü saçlarla havalı bir imaj yakalayın

2022 saç trendlerinde fazlasıyla rastladığımız bir model olan ıslak görünümlü saçlar sizi oldukça havalı gösterecek.  Gerekli olan bakım kreminizi sürüp saçlarınızı geriye doğru tarayın ve ortama karışın!

GERİYE TARANMIŞ ISLAK GÖRÜNÜMLÜ SAÇLARLA UYUMLU SEKSİ MAKYAJ STİLLERİ! | Makyaj Trendi

Doğal dalgalarla doğal görünüm

Maşanızı alın ve saçlarınızı bukle yapmaya başlayın! Doğal dalgalar özellikle yaz ayları çok tercih edilen modeller arasında. Maşayla bukle yaptığınız saçlarınızı tarayarak bukleleri dağıtın. Dağılmış bukleler daha doğal dalgalı saç modeline sahip olmanızı sağlayacak.

Bir Görenin Bir Daha Dönüp Baktığı Muhteşem Dalgalı Saç Modellerinin Dalgalarına Kapılıp Gitmemek Mümkün Değil

Uzun düz saçlar ile şık bir görümüm yakala

Dramatik bir görünüm yaratan uzun ve düz saçlar bu sene de çok moda. Hem zahmetsiz hem de şık bir görünüm yakalamak istiyorsanız aradığınız model dramatik düz saç kesim modeli olacaktır.

Kadınlar İçin Birbirinden Güzel Düz Saç Modelleri - TeknoGaste

Gelelim 2022’nin trend renklerine…

Saç rengimizde yaptığımız en ufak değişiklik hem görünüşümüzü hem de enerjimizi fazlasıyla etkilemekte. Gelin bu yılın trend renklerine birlikte bakalım.

Tarçın bakır tonları

En çekici saç rengi arasında kabul edilen kızıl rengin yumuşatılmasıyla elde edilen tarçın bakır tonu sizi daha sıcak ve çekici gösterecek. Özellikle beyaz tenlilere çok yakışacağını düşünüyoruz.

Bakır Saç Rengi Kimlere Yakışır? (Sultan Bakırı) - Tarz Kadın

Platin sarı

Kabul etmek gerekirse platin sarı en çok bakım gerektiren saç renklerinden birisi. Zahmetli olmasının yanında fazlasıyla ilgi çekici olan platin sarı bu sene en beğenilen renkler arasında.

En iyi 25 platin sarı saç modelleri 2019 2020 - Trendler ve Moda

Kahve tonları

En doğal renklerden olan kahverengi saçlar bu sene çok konuşuluyor. Eğer keskin bir değişikliğe hazır değilseniz kahve ve tonlarını size kesinlikle öneriyoruz.

Yeni Yılın En Trend Saç Renkleri | Saç Sırları

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu