2022 Oscar Ödülleri’nin kırmızı halısı başlasın!

Abone Ol 

Amerikan sinema endüstrisinin en prestijli ödülleri olarak kabul edilen Oscar Ödülleri 94. kez sahiplerini buldu. 2022 Oscar Ödülleri töreninde sinemanın en iyileri açıklanmadan önce sinema, müzik ve moda dünyasının ünlüleri birbirinden şık kıyafetleriyle kırmızı halıda yürüdü. İşte ünlülerin 2022 Oscar Töreni’ndeki kırmızı halı görünümleri ve kıyafetleri…

Jessica Chastain bu gecenin heykeli benim der gibi! Bakır ve leylak renkleri bir arada hiç bu kadar güzel olmamıştı. Tam olarak elde Oscar’ı tutmalık kostüm.

Vanessa Hudgens özel dikim bir Michael Kors ile nefis görünüyor. Saç modelinin kıyafetinin önüne geçmesi dışında sorun yok.

Sofia Carson Giambattista Valli seçmiş. Tüllerin göğüs ve omuz kısmını fazla örtmesi hoş olmamış.

Ariana DeBose, kırmızı renkte bir Valentino Courture ile karşımızda. Dekolte bölgesi şık olmamış. Tek bir pelerinle günlük bir kombinin counture’e dönüştürülmesi gayet hoş bir görüntü yaratmış.

Timothee Chalamet, Louis Vuitton takımıyla bu seneki Oscar’ın en dekolteli görünümlerinden birine imza atmış.

Zendaya tabii ki Valentino tabii ki de full Bvlgari ile kırmızı halının yıldızları arasında. Etekte kullanılan malzeme ve işçilik tek kelimeyle sanat eseri. Jessica Chastain ile gecenin en iyi isimlerin biri!

Jada Pinkett’in Jean Paul Gaultier elbisesinin sığdığı bir görsele denk gelen var mı? Öyle bir coşku öyle bir abartı…

Billie Eilish tuhaf seçimlerine ara vermiş ve içinde en rahat edeceği kesimde bol kumaşlı bol fırfırlı bir Gucci seçmiş.

 

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu