2022 ev dekorasyon trendleri

Abone Ol 

Dekorasyon dediğimiz şey insanların evlerini yaşam alanlarını çok daha yaşanabilir kılan ve sımsıcak birortam oluşturan fikirlerin bütünüdür. Dekorasyonun asıl amacı da insanların sahip oldukları tarzlarda tam da istedikleri mobilyalar ve eşyalar sayesinde muazzam bir ortam oluşturmaktır. 2022 dekorasyon trendlerine göz atmaya ne dersiniz? İşte, yaşam alanlarınızda dekorasyon modası doğrultusunda hayata geçirebileceğiniz öneriler sunuyoruz.

Doğal malzemelerin şıklığı ön planda

Son zamanlarda doğal malzemelerden yapılan mobilyalara ve dekoratif ürünler daha fazla tercih edilmeye başlandı. 2022 yılında da bu tarz ürünleri fazlasıyla görmeye devam edeceğiz. Ahşap mobilyalar, hasır sepetler, mermer sehpalar, jüt ipten yapılmış tablolar ve rattan mobilyalar evinizde daha doğal, samimi bir hava katmanızı sağlayacaktır.

2022 ev dekorasyon trendleri #1

Eski eşyalar hayata dönüyor

Sürdürülebilirlik adı altında yer verecek olursak doğal malzemelerden üretilmiş ürünlerin yanı sıra geri dönüşüm de  olmazsa olmazlardan. Evinizdeki eski mobilyaları ya da ikinci el mobilya satan mağazalardan almak yerine elinizde bulunan mevcut ürünleri boyayarak yenileyebilir ve yepyeni görünümlü eşyaya kavuşabilirsiniz. Hem bu sayede vintage etkisine de evinizde yer verip bir trendi daha hayata geçirmiş olabilirsiniz.

2022 ev dekorasyon trendleri #2

El yapımı aksesuar ve mobilyalar

 İster geri dönüşümle yeni bir görünüm verdiğiniz ister başkası tarafından üretilmiş bir mobilya olsun, el yapımı ürünler oldukça popüler. Makrome ipleriyle duvar süsleri, saksı kılıfları, yastık kılıfları, paspaslar gibi bir çok üründe ön planda.

2022 ev dekorasyon trendleri #3

Evlerin vazgeçilmezi bitkiler

Bu yıl küçük bitkilerdense büyük salon bitkileri ön plana çıkıyor. 2022 dekorasyon önerileri arasında yeşilin sunduğu huzuru evlerinizde yaşamanızı sağlayacak büyük bitkilere yer açmak var. Ayrıca duvar kağıtlarında da bitki desenli alternatifleri tercih arasında bulunuyor.

2022 ev dekorasyon trendleri #4

Gold ve beyaz şıklığı

Beyazın kullanımı ne kadar zor olsada her zaman çok şık ve zarif bir görüntüye sahip. Evinizin daha ferah daha aydınlık görünmesinde de etki edecektir. Özelliklede bu şık görüntü altın rengiyle buluşunca çok modern, şık ve lüks bir stil katacaktır.

2022 ev dekorasyon trendleri #5

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu